2010. április 14., szerda

Krumplisaláta

Tegnap nagyon megkívántam a krumplit, de nem akartam szalmakrumplit, vagy krumplipürét készíteni. Inkább valami majonézes változat vonzott. Így megfőztem a krumplit héjában, vártam amíg kihűlt és megpucoltam. Felvágtam kockákra, és belepakoltam mindent, amit a hűtőben találtam. Fincsi lett.

Hozzávalók két személyre:
  • 4-5 közepes főtt krumpli
  • 100 gramm saj
  • 4-5 gombóc fasírt
  • 1 kisebb uborka
  • 3 db koktélparadicsom
  • 100 gramm olívabogyó
  • 2 kanál tejföl
  • 2 kanál majonéz
  • só, bors
A hozzávalókat felkockáztam, összekavartam, és már ettem is :) Illetve előtte fényképeztem :)

Nincsenek megjegyzések: