Most is sima kenyértészta volt az alap, belekavartam az oreganót is, így aromásabb lett. Miután megkelt, kinyújtottam, megkentem paradicsompasztával elkavart tejföllel, tettem rá sonkát, paprikát, paradicsomot, kukoricát, ananászt, sajtot. Egyszerű és finom.
Ezután jött a java. Engem ugyanúgy, mint Max-et, elvarázsolt a mascarpone-s tészta, úgyhogy mikor megláttam nála a Bagettini al mascarponet, rögtön ki akartam próbálni. Így amíg kelt a pizzatészta, bedagasztottam a mascarponesat is, és amíg sültek a pizzák, már formáltam a kis bagetteket.
Hozzávalók:
- 700 g liszt
- 250 g mascarpone
- 25 g cukor
- 25 g friss élesztő
- 300 ml langyos tej
- 1 kk só
- 50 g olvasztott margarin
Lehet inkább olyan kis kiflicskék lettek :) Ezekhez a kiflikhez jó lett volna egy kicsivel több cukor, következő alkalommal teszek hozzá 100-150 g-t 25 helyett. de így is nagyon fincsi volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése