2011. május 4., szerda

Rebarbarás morzsatorta

Ezt pár hete készítettem, még az első morzsatorta után. Nagyon finom lett a rebarbarával, még savanykásabb, mint a meggy, jó a kontraszt, fokozza az ízeket :)




A recept ugyanaz, annyi a különbség, hogy itt a rebarbarára, mielőtt a morzsát rátesszük, cukrot is kell szórni, másképp túl savanyú lesz.

3 megjegyzés:

sedith írta...

MÁr hallottam hírét ennek a tortának... épp hétfőn mesélte anyud, hogy miylen finom volt!!!!!:)
Puszi

Kati írta...

Nagyon guszta, én most tavasszal ültettem lebarbarát, az öcsém hozta a tövet Svájcból, már alig várom, hogy nöjjön, hogy kipróbáljak egy finom dzsemet belőle.

Zita írta...

Edith, tényleg finom volt, lehet kicsit több rebarbara is mehetett volna bele, és talán még egy kis cukor. Neked biztos van lefagyasztva, próbáld ki. Puszi

Kati szerencsés vagy, ha van kerted, ahova ültesd :) Jó ötlet a dzsem, most pont a savanykás ízek vonzanak.