Ezt pár hete készítettem, még az első morzsatorta után. Nagyon finom lett a rebarbarával, még savanykásabb, mint a meggy, jó a kontraszt, fokozza az ízeket :)
A recept ugyanaz, annyi a különbség, hogy itt a rebarbarára, mielőtt a morzsát rátesszük, cukrot is kell szórni, másképp túl savanyú lesz.
A recept ugyanaz, annyi a különbség, hogy itt a rebarbarára, mielőtt a morzsát rátesszük, cukrot is kell szórni, másképp túl savanyú lesz.
3 megjegyzés:
MÁr hallottam hírét ennek a tortának... épp hétfőn mesélte anyud, hogy miylen finom volt!!!!!:)
Puszi
Nagyon guszta, én most tavasszal ültettem lebarbarát, az öcsém hozta a tövet Svájcból, már alig várom, hogy nöjjön, hogy kipróbáljak egy finom dzsemet belőle.
Edith, tényleg finom volt, lehet kicsit több rebarbara is mehetett volna bele, és talán még egy kis cukor. Neked biztos van lefagyasztva, próbáld ki. Puszi
Kati szerencsés vagy, ha van kerted, ahova ültesd :) Jó ötlet a dzsem, most pont a savanykás ízek vonzanak.
Megjegyzés küldése