Nekem a "borzoska" jobban tetszik, mint a "borzaska". De az az igazság, hogy az étel a név mögött a legfinomabb :)
Szannalinánál láttam meg ezt a húskészítményt, és mivel a bécsi szeletet már unom, de Isti enné fűvel fával, inkább ezt próbáltam ki, ez lett a kiolvasztott húsból.
Hozzávalók: 8-10 szelet sertéshús, kb. fél kb krumpli, só, bors, fokhagymapor, 2 tojás, 3-4 kanál liszt.
A krumplit meghámoztam, lereszeltem, ízesítettem, félretettem állni. Addig kipotyoltam a húst, fűszereztem. Egy nagyobb tányérba ütöttem a két tojást és a lisztet, és hozzátettem a kiszorított krumlpit és összekavartam. A hús egyszer lisztbe, aztán a krumplis masszába forgattam, és olajban megsütöttem. Salátával ettük.
3 megjegyzés:
Nekünk is nagyon ízlett!
Én még sosem készítettem, de egyszer kipróbálom!:)
Nagyon finom lett, köszi a receptet, sokkal jobb, mint a bécsi szelet.
Megjegyzés küldése