2010. március 16., kedd

Borzoska

Nekem a "borzoska" jobban tetszik, mint a "borzaska". De az az igazság, hogy az étel a név mögött a legfinomabb :)


Szannalinánál láttam meg ezt a húskészítményt, és mivel a bécsi szeletet már unom, de Isti enné fűvel fával, inkább ezt próbáltam ki, ez lett a kiolvasztott húsból.

Hozzávalók: 8-10 szelet sertéshús, kb. fél kb krumpli, só, bors, fokhagymapor, 2 tojás, 3-4 kanál liszt.

A krumplit meghámoztam, lereszeltem, ízesítettem, félretettem állni. Addig kipotyoltam a húst, fűszereztem. Egy nagyobb tányérba ütöttem a két tojást és a lisztet, és hozzátettem a kiszorított krumlpit és összekavartam. A hús egyszer lisztbe, aztán a krumplis masszába forgattam, és olajban megsütöttem. Salátával ettük.

3 megjegyzés:

szannalina írta...

Nekünk is nagyon ízlett!

sedith írta...

Én még sosem készítettem, de egyszer kipróbálom!:)

Zita írta...

Nagyon finom lett, köszi a receptet, sokkal jobb, mint a bécsi szelet.