2010. március 14., vasárnap

Tejszínes tészta

Isti húst szeretett volna szombat ebédre, én meg egy könnyű kis ebédre vágytam. Kivettem a hús a mélyhűtőből, de mondat Istinek amíg ez kifagy hajaj... csak holnap lesz húsebéd. Így amíg ő aludt egyet délben, én hamar összeütöttem egy kis tésztát, tejszínesen, ahogy Edithnél láttam.
Egy zacskó spirál tésztát főztem meg, vele együtt egy kis mirelit zöldséget is, abban borsó, kukorica, sárgarépa és zöldpaszuly volt. 8-10 perc alatt meg is főtt, leszűrtem, és félretettem. Közben kis fokhagymaport olajban átforgattam, ráöntöttem 2 dl tejszínt, és kb. 1 dl tejfölt. Beleforgattam a zöldséges tésztát, sóztam és kész is volt. Nagyon finom lett.

Nincsenek megjegyzések: