Ez most nagyon finom lett :)
Receptet igazán nincs miért írni. A húst felszeleteltem, kipotyoltam, fűszereztem. A wokban sütöttem meg, forró, bő olajban, amennyi egészen ellepi. Sokkal hamarabb sül, puha, omlós lesz, nem szárad ki.
A zöldségekhez egy tasak mélyhűtött vegyes zöldséget pároltam, általában mexikóit szoktam, azt szeretem, de ez most más volt. Ezt is fűszereztem és egy kanál liszttel sűrítettem be.
Egyszerű, gyors ebéd, és persze finom is :)
Receptet igazán nincs miért írni. A húst felszeleteltem, kipotyoltam, fűszereztem. A wokban sütöttem meg, forró, bő olajban, amennyi egészen ellepi. Sokkal hamarabb sül, puha, omlós lesz, nem szárad ki.
A zöldségekhez egy tasak mélyhűtött vegyes zöldséget pároltam, általában mexikóit szoktam, azt szeretem, de ez most más volt. Ezt is fűszereztem és egy kanál liszttel sűrítettem be.
Egyszerű, gyors ebéd, és persze finom is :)
4 megjegyzés:
Hát ez tényleg finom lehetett.Párolt zöldségek, szívesen megkóstolnám most!
Nagyon guszta,és nagyon finom gondolom!
Nagyon finom lehet,de mitől nyakas?
Köszönöm, tényleg finom lett.
Kotaliza, a nyakas karaj (erdélyi elnevezés) a tarja. Nálunk nyakas karaj van, és fehér karaj, a fehér a szárazabb, a nyakas pedig a sötétebb, zsírosabb rész. Itt van kép:
http://malackaraj.blog.hu/2009/04/08/a_legegyszerubb_grillhus_a_tarja
Megjegyzés küldése