Ti ettetek már ilyet? Én nem igazán. Most próbáltam először, miután láttam, hogy hogyan készítik. Hát érdekes az íze. Mivel rizzsel készítettem, kicsit olyan, mint a híg tejberizs. De lehet tésztával is készíteni, ki hogy szereti. Nálunk a család nem igazán rajongott érte (ezt abból következettem le, hogy meg sem akarták kóstolni :), így nem hiszem, hogy lesz repeta. De azért ide felteszem, hátha valakinek tetszik. Én egyszerűen készítettem, de láttam már a netten hagymás változatot is, az viszont csak sós volt.
Hozzávalók:
Láttam olyan receptet is, ahol liszttel besürítik ezt a levest, de nekem most nem kellett, elég sűrű lett így is. Nekem ízlett :)
Hozzávalók:
- 1,5 l tej
- 3 kanál cukor
- fél kiskanál só
- 2 jó marék rizs
- fahéj
Láttam olyan receptet is, ahol liszttel besürítik ezt a levest, de nekem most nem kellett, elég sűrű lett így is. Nekem ízlett :)
2 megjegyzés:
Tésztával nálunk tejbelaska. És mindenki imádja, szoktam is mostanában többször készíteni!:)
GYere aztén, ha hazajöttek a vendégek! (Ma tudtam meg, hogy hol vannak!:D)
Hahóóóóóó, hát mi van veled? Már nagyon gyanús, hogy sehol semmi életjel felőletek!!!!
Megjegyzés küldése