2010. február 11., csütörtök

Újra tél

Nálunk már megint hull a hó. Minden újra fehér lett, és hideg is van kint, fúj a szél, nem jön hogy kimozduljunk itthonról. Isti úgyis minden nap hamar végez, egy-kettő-ig ül maximum, és akkor inkább együtt megyünk ki délután.
A szép téli táj ma reggel (amiből már nagyon elegünk van :D, ennyi hó még otthon se volt az elmúlt pár évben):

 

Barnika reggeli érbedezése, olyan édes ilyenkor:

 
 

Képzeljétek el, valamelyik nap, még múlt héten, voltunk Darius-nál a tömbházban, ő az a kisfiú akivel Barnika játszik, és amikor jöttünk hazafele, lent a lépcsőházban ki volt téve egy nagy doboz tele könyvvel. Itt az a szokás, hogy ha valakinek valami nem kell, kiteszi a föndszinten a lépcsőházban, vagy ha nagyobb dolog, bútor, tv, bicikli, akármi, akkor indőnként egy-egy utcasarkon van gyűjtőhely, oda hordják, és akinek kell elviszi. Na hát én mondtam istinek, hogy hamar vigyük is el a könyveket, mert az mindig érték, még ha németül is van. Hát így lett 30 kötet Karl May-ünk, eredeti nyelven :D 
Igaz szótárral olvasom, de majd a végére jutok valamikor :D

 

 Tegnap megvolt az első eladás a fülcsikből, Mihaela vette meg, és azt mondta vesz a lányának is, aki 18 éves, és megmutatta még 2-3 barátnőjének is, akit ugyancsak vesznek, ahogy mondták, mivel most amúgy is Valentinnap jön. Ok, ez csak kezdet, de hátha beindúl.
Tschüss.

Nincsenek megjegyzések: