2010. február 10., szerda

Bánat és mégse

Sajnos a szép tervem nem sikerült, nem kaptam már helyet a vásárra. Ahogy láttam nagy szervezés áll a háta mögött, mindenképpen megnézem, legalább tájékozódok egy kicsit árakban meg egyébben is.
Egy óriási csarnokban lesz tartva, inkább néz ki kiállításnak, mint vásárnak. A helyek száma is korlátozott, 60-70 személy, és gondolom már jó előre lefoglalták a helyeket. Azt is mondták, hogy ékszerészekből rengeteg ajánlatuk van, lehet esélyem se lett volna. De meg kell próbálni.
Most, hogy Istinek nagyon kevés munkája van, és ebben a hónapban nem is lesz több, ahogy hírlik, jó lenne egy kis plusz kereslet. De a rossz hír után jött egy jó is, Mihaela azt ígérte, hogy kiállítja ő őket a bárban, és ha valaki érdeklődik, ad el belőle.
Ha minden jól sikerül, és meg tudunk vele egyezni, lehet, hogy dolgozni is fogok a vendéglőben, és ha beirat ő a néptanácshoz a saját címére, akkor mehet Barnika végre oviba. Az nagyon jó lenne neki, mert sokat nincs gyerektársaságban, csak Dariusszal játszik kb. egy héten kétszer, mikor hogy jön össze. De vele inkább verekszik, állandóan veszekednek valamin, nagyon hasonló a természetük. Mikor meglátják egymást, nagy ölelkezések, puszi-puszi, aztán két perc sem telik el, s máris visítanak. :D Ez már ilyen, de jól kijönnek egymással. Itthon egyébként nincs gond, nagyon jól elfoglalja magát, épít, játszik, mikor nem rajtunk csüng. De ha rájön az öt perces, nem lehet leállítani. :D
Na remélem jobbak lesznek a dolgok egy kicsit, ha én is dolgozok akkor a bér és kaja kijön, és Isti fizuját félre tudjuk tenni. Így lenne a legjobb.
Tschüss.
U.I. Az ékszereimet és üvegfestéses képeket külön lapra tettem, akit érdekel megnézheti.

Nincsenek megjegyzések: