2010. szeptember 13., hétfő

Ananászos sajtos bélszín

Na, ez nagyon finom volt. A pizzán is szeretjük az ananászt, így ki akartam próbálni csak hússal. Istinek is tetszett, habár neki a hawai pizza a kedvence, úgyhogy nem csodálom. Sajnos Barnika nem eszi meg az ilyesmit, sőt, mostanában semmiféle hús nem akar enni, még az oviban sem.


Hozzávalók:
  • fél kg bélszín
  • só, bors
  • ananászkonzerv
  • 200 g kemény sajt
A húst kipotyoljuk, sózzuk, borsózzuk. Az ananászdarabkákat lecsepegtetjük. Egy tepsit vékonyan kikenünk margarinnal, belehelyezzük szépen egymás mellé a hússzeleteket, rádobigáljuk az ananászdarabokat, és a sajtot ráreszeljük a tetejére. Én jó sok sajttal szeretem, de mindenki tegyen ízlése szerint.

Nincsenek megjegyzések: