2010. november 17., szerda

Ropogós melegszendvics pizza módra

Én nagyon szeretem a melegszendvicset. Egyszerű elkészíteni, és nagyon finom. Most, hogy írom a bejegyzést, már látom, hogy ma este is ez lesz :))


Szabály nincs, ami a hűtőben éppen található, abból elkészíthető. Nekem viszont elengedhetetlen róla a sok-sok sajt, ami finoman ráolvad, rápirul, nyam...
Most úgy készítettem el őket, mintha pizzát készítenék: megkentem a kenyereket kecsuppal, vagy tejföllel, fele-fele arányban. És akkor ráhalmoztam csíkokra vágott szalámit, füstölt szalonnát, paradicsom- és paprikadarabokat, kukoricát, és persze sok-sok sajtot. Előmelegített sütőbe toltam 10-15 percre, amíg a tetetéjn megolvadt a sajt, és a kenyér alja jó ropogós lett.


Nincsenek megjegyzések: